FEBO ZANDVOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Zandvoort. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 17:05 Eten was lekker, keurig verpakt. Vind het wel jammer dat je na bestelling krijgt te lezen dat het 90 minuten duurt, dus gelijk gebeld en opgehaald, goede service. Maar lees liever van te voren dat de bezorgtijd zolang is #thuisbezorgd
20 nov 2022 om 19:58 Opgegeven levertijd 90 minuten, uiteindelijk ruim 2 uur gewacht. Ok, zondag, grandprix en wk voetbal. Dan is dit toch te lang
20 nov 2022 om 14:47 Het m&m ijs en de gril burger waren lekker, de loempia smaakte naar niks en de bami schijf was half zwart en niet te eten
28 jul 2022 om 20:52 Ik vraag altijd om zout op de patat, vandaag zoveel zout op de patat, dat het niet te eten was! Jammer FEBO, je moet daar echt op letten. Maar het zal jullie wel niet uitmaken, heb al eens eerder een online klacht neergelegd, hoor je nooit meer van.
27 jul 2022 om 20:57 Zoals altijd is het lekker snacken bij de FEBO, alleen jammer dat ze vergeten waren de milkshake even door te roeren want het smaakje zat alleen op de bodem. Dus zelf maar geroerd, kan gebeuren.
25 jul 2022 om 20:26 Bezorging keurig op tijd. Niveau van het eten, behoorlijk slecht vandaag. Geen bovenkant van het broodje. Verkeerde cheeseburger. Broodje speciaal curry besteld maar met ketchup geleverd. En zoveel saus dat er meer aan de buitenkant zat dan binnen.
24 jul 2022 om 19:08 Top
24 jul 2022 om 7:23 Zo als altijd goed warm eten bezorging was snel . We miste alleen 1,portie kipnuggets. Kan gebeuren met de drukte. Dankjewel Team Febo
22 jul 2022 om 22:00 Warm en lekker! Redelijk snel, hadden een borrel box besteld.
17 jul 2022 om 14:08 Goede bezorging vriendelijk, eten zo als we gewend zijn . Warm en lekker En konden weer speciaaltje bestellen en een KitKat crunch die mijn zoon lekker vond Bedankt team FEBO voor jullie goede service
10 jul 2022 om 20:31 De bezorger stond diep in zijn kont te graaien toen hij aanbelde. Goor
8 jul 2022 om 18:27 60 minuten wachten op twee simpele dingen, te lang! Eten was verder prima..